2018-06-24 20:52:00• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma nagy haladást ér a betervezett takarításban

Napi horoszkóp június 25-re a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold az ön kilencedik sorsterületén tartózkodik, ma vágyat érez arra, hogy utazzon, külföldiekkel ismerkedjen meg, beiratkozzon egy nyelvtanfolyamra. Különösen keresi ma a filozofikus emberek társaságát és fogékony az élet misztériumai iránt.


Bika: IV. 20. - V. 20.
A szokásosnál fontosabb ma a pénz, és azon gondolkodik, hogyan tudna családi vállalkozást kezdeni. Ehhez be kell vonni a család többi tagját is, de ön ma meg tudja őket győzni az ügy előnyeiről. Értékeire vigyázzon, ne adjon kölcsön senkinek!


Ikrek: V. 21. - VI. 21.
Partnerének lehet kisebb egészségügyi problémája, amiben ön most készséggel segít. Szeretne valamilyen társulást a munkája területén, növelni szeretné bevételét, ebben most segítségére lesz a Hold és a Mars támogató fényszöge.


Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold az ön uralkodója, ma a hatodik sorsterületén halad át, ettől lehet diszkomfort-érzése gyomortájékon. Rengeteget dolgozik a mai nap folyamán és elfoglaltsága miatt meg is feledkezik a rossz közérzetéről. Elismerést kap a feletteseitől, mert lelkiismeretesen végzi feladatait.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ön készen áll a szerelemre, ami nem is kerüli el ma önt. Vágyik a nagyvilági életre, a játékra, a könnyű feladatokra. Sok időt tölthet ma gyermekei vagy mások gyermekei körében, ami önt feldobja.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Ma nagy haladást ér a betervezett takarításban, régi vágya, hogy mindent kipakoljon, átrendezzen otthonában és egyúttal rendet is tegyen. Most rengeteg energiát biztosít erre a Hold az ön negyedik sorsterületén, ami egy Mars támogató fényszöget kap.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
Ma a testvéreivel, közvetlen környezetével igen változékony a kapcsolata, mert túl nagy elvárásokat támasztott velük szemben. Vegye figyelembe mások érdekeit is és tegyen erőfeszítést arra, hogy az ellentmondásokat harmonizálja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.
Anyagi helyzetét ma változékony hatások érik. Ön nagyon szereti a pénzt, ha egyszer már birtokolt valamit, annak elvesztése igen nagy fájdalmat okoz önnek és addig nincs nyugta, amíg azt vissza nem szerezte. Így lesz ez ma is.


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Hold ma az ön jegyén halad keresztül, emiatt kicsit változékonyabb a hangulata és van most önben valami kis bizonytalanság még a saját vágyait illetően is. Ön a tolerancia nagy mestere, de úgy tűnik, az a természetesebb, ha ezt önnel szemben alkalmazzák, noha sokszor hangoztatja megértő magatartását.


Bak: XII. 22. - I. 19.
Ma ön nem szeretne társaságban lenni, vágyik arra, hogy egyedül lehessen. Ha lehet, dolgozzon otthonról, vagy vegyen ki egy szabadnapot. Most sikeresebb lehet az a fajta munkavégzés, ami nem a nyilvánosságra tartozik.


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Minden vágya az, hogy elrendezze életét, beleértve hivatását és privát életét. Késztetést érez a munkahely-változtatásra, de akár a magánéletében is csapot-papot ott hagyva sarkon fordulhat. Ösztönösen törekszik társadalmi helyzete jobbítására.


Halak: II. 19. - III. 20.
Ma egyedül is képes dolgozni, másokkal közösen is, de azért mindenképpen szüksége lesz bizonyos fokú függetlenségre. Magabiztossága láttán a többiek szívesen együttműködnének önnel. Ha kell, meg tudja védeni álláspontját és bátran magához ragadja a kezdeményezést.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: